Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πριν απ' όλα....Primer!

Θα ξεκινήσω με μία ερώτηση. 

Πόσο χρόνο σας παίρνει για το μακιγιάζ σας; Φυσικά αυτό εξαρτάται αν κάνετε πρωινό ή βραδινό μακιγιάζ αλλά όσο χρόνο και αν περνάτε είναι πολύτιμος! Γι' αυτό δεν αξίζει ούτε σε εσάς ούτε στο μακιγιάζ σας να το δείτε να αλλοιώνεται μετά απο λίγο. 
Σε αυτό θα βοηθήσει ένα καλό primer προσώπου και ματιών, το οποίο θα λειάνει την επιφάνεια που θα μακιγιάρετε, θα καλύψει αισθητά τους πόρους, θα απαλύνει τις γραμμές έκφρασης, προετοιμάζοντάς την επιδερμίδα για ένα σταθερό και λαμπερό μακιγιάζ!

Κάποιες γυναίκες μακιγιάρονται περισσότερο από άλλες αλλά σε αυτό που θα συμφωνήσουμε όλοι είναι ότι οι περισσότερες χρησιμοποιούν foundation και σκιές ματιών. Επομένως ένα καλό primer είναι απαραίτητο σε όλες τις γυναίκες.

Παρακάτω θα σας δείξω face primer και eye primer.


Face Primers:
 
1. Avon MagiX face perfector spf20
Η υφή του είναι απαλή σχεδόν διάφανη. Πρέπει να το απλώσετε γρήγορα σε όλο το πρόσωπο καθώς έχει τη τάση να στεγνώνει αμέσως. Αφήνει στην επιδερμίδα ένα υπόλευκο φινο πέπλο εξαφανίζοντας πόρους  και λιπαρότητα. Είναι άοσμο.


2.Make Up For Ever high definition primer
 Ένα από τα καλύτερα face primer που θα μπορούσατε να επενδύσετε για το νεσεσέρ σας. Από τη πολύ βολική αντλία βγαίνει η κατάλληλη ποσότητα για όλο το πρόσωπό σας. Είναι αρκετά ρευστό αλλά δουλεύοντάς το για να απλωθεί μετατρέπεται σε ένα διάφανο matte φιλμ. Έχει αισθητή αλλά διακριτική μυρωδιά καθαριότητας και λουλουδιών. 


3. Sephora smoothing primer
 Το συγκεκριμένο primer είναι αρκετά οικονομικό, περίπου 11€, και η απόδοσή του αρκετά ικανοποιητική. Είναι ένα διάφανο gel, άοσμο που εξαφανίζει τη λιπαρότητα ειδικά στη T-zone του προσώπου σας. Θα σας το πρότεινα για το καθημερινό σας primer.


4. Catrice Prime and Fine
 Ένα υπέροχο primer που μου έφερε η αδερφή μου από ένα ταξίδι της στην Ιρλανδία, αν και ειναι γερμανικά. Έχει ένα απαλό ρόζ χρώμα και μια πουδρέ αίσθηση. Απλώνεται σαν ένα διάφανο πέπλο, γεμίζει τους πόρους και απαλύνει τις γραμμές έκφρασης. Είναι άοσμο, πολύ οικονομικό και animal testing free.




Eye Primers:


1. Mac Paint Pot in Painterly
 
Πρόκειται για μια πολύ συμπυκνωμένη σύνθεση σε κρεμώδη υφή η οποία μόλις απλωθεί μετατρέπεται σε ένα στεγνό και matte φινίρισμα. Τα paint pot της Mac δεν είναι ακριβώς primers αλλά εξαιτίας της σύστασής τους επιλέγοντας το φυσικό χρώμα Painterly (στη φωτο) μειώνουμε τις δυσχρωμίες στο καπάκι του ματιού μας και να δημιουργούμε τη τέλεια βάση για τις σκιές ή μολύβι χάρη στην σχεδόν αδιάβροχη σύστασή της. Δεν είναι τόσο οικονομικό, 22€, αλλά χρησιμοποιώντας το για τις πιο ειδικές περιστάσεις θα σας κρατήσει πολύ!

2. Sephora Eye primer
Το συγκεκριμένο eye primer το βρήκα κατά τύχη μια ημέρα που χάζευα στη Sephora. Προσφέρει ένα συμπαθητικό αποχρωματισμό των βλεφάρων προετοιμάζοντάς τα για τη τοποθέτηση του μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα matt-άρει τη περιοχή εμποδίζοντας τις σκιές να μαζευτούν στη σχισμή. Είναι αρκετά καλό, ίσως για το καθημερινό σας eye primer και οικονομικό.
Η Sephora βγάζει και άλλο ένα eye primer σε βαζάκι σαν το paint pot της Mac.



Αυτά για τα primers!! Ελπίζω να σας βοήθησα και περιμένω τυχόν απορίες σας.

Φιλιά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact

Powered By Blogger
2014 Copyright @Laouras Beauty Blog. Από το Blogger.

Search

© 2011 Laoura's Beauty Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena